• COOPERL

  COOPERL

  Xοιρινά Γαλλίας

  Με 7.000 εργαζόμενους και παραγωγή 450.000 τόνων χοιρινών ετησίως, ο Cooperl Arc Atlantique αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας και μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη.

  Ελέγχει όλα τα στάδια της παραγωγής, από την κατασκευή των κτηνοτροφικών μονάδων, τη διατροφή, την υγεία και τις συνθήκες εκτροφής των ζώων, τη σφαγή, την κοπή και την επεξεργασία του κρέατος ώστε να παρέχει ένα πλήρες σύστημα ελέγχου και να μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα, την ασφάλεια και την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων του.

  Η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει του επιτρέπουν να εξάγει τα προϊόντα του διεθνώς σε περισσότερες από 50 χώρες. Ενδεικτικά εξάγει ετησίως 165.000 τόνους χοιρινών.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος Κατάλογος 2 Πλάσμα Αίματος bleu-blanc-coeur

 • FRECARN

  FRECARN

  Xοιρινά Ισπανίας

  Με παρουσία στην αγορά που μετρά περισσότερα από πενήντα χρόνια, αποτελεί κομμάτι ενός μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων με δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα παραγωγής κρέατος.Αυτό επιτρέπει στη Frecarn να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διαδικασία της επιλογής, σφαγής των ζώων, τεμαχισμού αλλά και τελικής συσκευασίας των προϊόντων.

  Έχοντας άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών.

  Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια η Frecarn είναι κάτοχος του πιστοποιητικού Haccp έτσι ώστε να υπάρχει εξαιρετικός έλεγχος ποιότητας στις εγκαταστάσεις της.

  Όλες οι διαδικασίες ελέγχονται από επιτροπή ποιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες του BRC το οποίο και εισήγαγε η εταιρία από το 2010.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος 1 Κατάλογος 2

 • MACOBA

  MACOBA

  Xοιρινά Ισπανίας

  Η MACOBA, είναι ένα σφαγείο και εργαστήριο τεμαχισμού που βρίσκεται στην περιοχή Bages κοντά στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 και ξεκίνησε στον τομέα των συνεταιρισμών, ως το κορυφαίο σφαγείο των γεωργικών συνεταιρισμών της περιοχής. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χοιρινού κρέατος, αποστεωμένων, νωπών και κατεψυγμένων κομματιών.

  Η εταιρεία διαθέτει επί του παρόντος σύγχρονες και πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, με εβδομαδιαία παραγωγική ικανότητα 20.000 χοίρων.

  Η MACOBA βρίσκεται σήμερα σε διαδικασία ανάπτυξης και διεθνοποίησης, δουλεύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων αγορών, αφοσιωμένη πάντα σε ποιότητα και εξυπηρέτηση, εστιάζοντας στην οικοδόμηση της αφοσίωσης του πελάτη, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος

 • AGROFOOD

  AGROFOOD

  Χοιρινά Βελγίου

  Η εταιρεία Agrofood με έδρα της το Lokeren, προσφέρει νωπό και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας από Βέλγους παραγωγούς, με μεγάλη γκάμα από χοιρινά μισάδια έως και κατεψυγμένες κοπές, κυρίως αποστεωμένα. Δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ευελιξία, που σημαίνει τη δυνατότητα γρήγορης παράδοσης μεγάλων ποσοτήτων, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές κοπής, συσκευασίας και επισήμανσης. Έχει ακόμα τη δυνατότητα να προσφέρει πουλερικά και βόειο κρέας, νωπά και κατεψυγμένα.

  Κατάλογος

 • PORKETTO

  PORKETTO

  Χοιρίδια Γαλλίας

  Με εγκαταστάσεις στη βόρεια Γαλλία, η JB Viande έχει πολύ μεγάλη παρουσία στην παγκόσμια αγορά των χοιριδίων και ειδικότερα σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ιαπωνία.

  Ο Οίκος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα του σε διάφορες μορφές συσκευασίας όπως σε vacuum, sous gaz κλπ. Με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις η εταιρία είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

  Ιστοσελίδα

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.