Μοσχάρια Γαλλίας

ELIVIAΗ Elivia αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία κρέατος στη Γαλλία. Από το ξεκίνημα της το 1981 ως κομμάτι του ομίλου Soviba, έχει φτάσει πλέον να παράγει 150.000 τόνους μοσχαρίσιου, βοδινού, χοιρινού και αρνίσιου κρέατος ετησίως. Διαθέτοντας σφαγεία στις μεγαλύτερες πόλεις με παράδοση στο κρέας, όπως στο Le Lion d’Angers, Villers Bocage, Noeux les Mines, Mirecourt καταφέρνει να συγκεντρώνει ζώα υψηλής ποιότητας προσφέροντας έτσι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ιχνηλασιμότητας (traçabilités), διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Επιτρέπει έτσι στους συνεργάτες της να γνωρίζουν τη ράτσα, τον εκτροφέα, τον τόπο γέννησης και εκτροφής του κάθε ζώου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γα την εξαγωγή, η Εlivia καταφέρνει να εξάγει 40.000 τόνους ετησίως κυρίως προς την Ευρώπη αλλά και τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Ασία. Έχοντας ως εφόδια την ποιότητα αλλά και την προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες η Elivia εξελίσσεται προσφέροντας συνεχώς υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Ιστοσελίδα Κατάλογος

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.