Premium Κρέατα, Καταχώρηση στο THE GRIIL Δεκέμβριος 2019
Super crunchy πατάτες από την Ecofrost | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | ECOFROST
Η Ecofrost, ταχύτατα αναπτυσσόμενη βέλγικη εταιρία με έδρα το Peruwelz από την ίδρυσή της το 2003 συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας και να καινοτομεί. Πιστή, λοιπόν, στις αρχές της ακόμη μια φορά υπόσχεται γεύση υψηλών προδιαγραφών με το νέο της προϊόν.
Με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση η νέα συνταγή βέλγικης τηγανητής πατάτας προσφέρει τραγανή απόλαυση που διαρκεί, καθώς οι πατάτες παραμένουν ζεστές και λαχταριστές για περισσότερο χρόνο.
AACo Wagyu | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat
Beyond Meat Greece | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat
Συνέντευξη MEAT NEWS 2019
Έκθεση FOODEXPO 2019
Καταχώρηση στο περιοδικό “ΨΗΤΟ”, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019
Συνέντευξη MEAT PLACE 2018
COOPERL ARC ATLANTIQUE - O μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ (Frozen Ultrafiltrated Plasma)
Εξάγεται από το αίμα των χοιρινών μετά τη σφαγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, για την παραγωγή προϊόντων όπως σαλάμι, ζαμπόν, λουκάνικα, κονσέρβες κ.α.
Βελτιώνει την ποιότητα και την υφή του τελικού προϊόντος ενώ βοηθά στην μείωση του κόστους παραγωγής και στην αύξηση της απόδοσης.
Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο:
- Περιέχει πρωτεΐνες σε μεγάλο ποσοστό 18-20% και φυσικά αμινοξέα
- Είναι αγνό και άγευστο και δεν επηρεάζει την γεύση του τελικού προϊόντος
- Έχει πολύ χαμηλή συγκέντρωση σε αλάτι
- Αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών που βρίσκονται στο γάλα, στα αυγά και στη σόγια. Δεν περιέχει αλλεργιογόνα, δεν είναι γενετικά τροποποιημένο και δεν περιέχει λιπίδια
- Είναι σε μορφή τζελ που το καθιστά εύκολο στην χρήση
Ενδεικτικά η διαδικασία παραγωγής:Ενδεικτικά η διαδικασία παραγωγής:
Αρχικά, το αίμα συλλέγεται με την χρήση ειδικών βελονών και αποθηκεύεται σε σακούλες μίας χρήσης, με τρόπο που μηδενίζει κάθε πιθανότητα μολύνσεως. Κάθε σάκος αντιστοιχεί σε ένα μόνο ζώο ώστε να είναι ανιχνεύσιμη η προέλευσή του. Στη συνέχεια, με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης διαχωρίζεται το πλάσμα από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Τέλος, γίνεται η συγκέντρωση του πλάσματος μετά από υπερδιήθηση και το προϊόν ψύχεται στους 4 oC ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά. Αποθηκεύεται και είναι έτοιμο προς χρήση.
Δελτίο Τύπου στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017
Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017
Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017
Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL τεύχος #12
Συνέντευξη MEAT NEWS Denis Foucher 2013
Συνέντευξη MEAT NEWS 2015
Συνέντευξη MEAT PLACE 2015
Συνέντευξη MEAT PLACE 2014
Συνέντευξη MEAT PLACE 2013
Συνέντευξη MEAT PLACE 2011