Εταιρικά Νέα

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL Δεκέμβριος 2019

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL Δεκέμβριος 2019 1
Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL Δεκέμβριος 2019 2

Super crunchy πατάτες από την Ecofrost | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | ECOFROST

Super crunchy πατάτες από την Ecofrost | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | ECOFROST

Η Ecofrost, ταχύτατα αναπτυσσόμενη βέλγικη εταιρία με έδρα το Peruwelz από την ίδρυσή της το 2003 συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας και να καινοτομεί. Πιστή, λοιπόν, στις αρχές της ακόμη μια φορά υπόσχεται γεύση υψηλών προδιαγραφών με το νέο της προϊόν.

Με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση η νέα συνταγή βέλγικης τηγανητής πατάτας προσφέρει τραγανή απόλαυση που διαρκεί, καθώς οι πατάτες παραμένουν ζεστές και λαχταριστές για περισσότερο χρόνο.                                                       

AACo Wagyu | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat

AACO WAGYU MEATPLACE 2019

Beyond Meat Greece | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat

H εταιρεία ΑΡΓΥΡΙΟΥ εκπροσωπεί επί σειρά ετών την  Zandbergen World’s Finest Meat στην Ελληνική αγορά. Με έδρα την Ολλανδία, και με τις εγκαταστάσεις της καίρια τοποθετημένες δίπλα στο μεγαλύτερο λιμάνι υποδοχής container προς την Ευρώπη, το Rotterdam, η Zandbergen World’s Finest Meat αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία στη διεθνή αλυσίδα διανομής τροφίμων. Αποστολή της είναι να παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων, πρωτοπόρος στην εφοδιαστική αλυσίδα και να παρέχει προϊόντα ανώτερης ποιότητας που συνδυάζουν την πρωτεΐνη ζωικής αλλά και φυτικής προέλευσης. Η εταιρεία εισάγει νωπό και κατεψυγμένο κρέας (μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, πουλερικά) από την Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ταϊλάνδη και το διανέμει σε όλη την Ευρώπη και τα Αραβικά Εμιράτα. Από την ίδρυσή της εδώ και 45 χρόνια, έχει αναπτύξει ισχυρές και αξιόπιστες συνεργασίες με τους προμηθευτές της, ενώ το 2018 άρχισε να προσφέρει εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης. Με την εμπειρία 2 γενεών, μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του διεθνούς εμπορίου κρέατος, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την οικονομική δύναμη που απαιτείται για να εξυπηρετήσει μακρόπνοα σχέδια και να διασφαλίσει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

 

Η BEYOND MEAT®,  πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων φυτικής προέλευσης ως υποκατάστατων του κρέατος συνεργάζεται με την ZANDBERGEN WORLDS FINEST MEAT για την παραγωγή των προϊόντων της στην Ευρώπη!

Η Beyond Meat αποτελεί μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες των ΗΠΑ (εισηγμένη στο NASDAQ: BYND). Ιδρύθηκε το 2009 και ήδη διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 30.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2018 η Zandbergen World’s Finest Meat έχει ξεκινήσει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της σε όλη την Ευρώπη. Πρόσφατα με το brand Beyond Burger™ εισήχθη στις βιτρίνες της μεγαλύτερης αλυσίδας super market της Ολλανδίας Albert Heijn, στα Βέλγικα Delhaize και τα Tesco του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Beyond Meat έχει στόχο να δημιουργήσει «κρέας» φυτικής προέλευσης, μια πρωτοπορία που θα επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν ένα θρεπτικό, ανώτερης ποιότητας φυτικό προϊόν, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη, χωρίς αντιβιοτικά, χωρίς ορμόνες και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και μια υπέροχη εμπειρία γεύσης που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το κρέας ζωικής προέλευσης σε υφή και αίσθηση. Ταυτόχρονα θα αντιμετωπιστούν καίρια ζητήματα που αφορούν στην δημόσια υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση φυσικών πόρων και την ευζωία των ζώων.

Στις αρχές του 2020 η Zandbergen World’s Finest Meat αναμένει να ολοκληρωθούν οι νέες εγκαταστάσεις της στο Zoeterwoude της Ολλανδίας και το ξεκίνημα της παραγωγής των πρωτοποριακών προϊόντων της Beyond Meat για πρώτη φορά επί Ευρωπαϊκού εδάφους. Η πολύ σημαντική αυτή συνεργασία θα δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή για να υποστηριχθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των συγκεκριμένων προϊόντων και στην Ευρώπη.

H εταιρεία Αργυρίου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

 

 

BEYOND ARGIRIOU

Συνέντευξη MEAT NEWS 2019

Συνέντευξη MEAT NEWS 2019
Συνέντευξη MEAT NEWS 2019
Συνέντευξη MEAT NEWS 2019

Έκθεση FOODEXPO 2019

1
2
3
4
5
6

Καταχώρηση στο περιοδικό “ΨΗΤΟ”, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019

Καταχώρηση στο περιοδικό

 

Συνέντευξη MEAT PLACE 2018

Συνέντευξη MEAT PLACE 2018
Συνέντευξη MEAT PLACE 2018

COOPERL ARC ATLANTIQUE - O μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ (Frozen Ultrafiltrated Plasma)

Εξάγεται από το αίμα των χοιρινών μετά τη σφαγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, για την παραγωγή προϊόντων όπως σαλάμι, ζαμπόν, λουκάνικα, κονσέρβες κ.α.

Βελτιώνει την ποιότητα και την υφή του τελικού προϊόντος ενώ βοηθά στην μείωση του κόστους παραγωγής και στην αύξηση της απόδοσης.

Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο:

  • Περιέχει πρωτεΐνες σε μεγάλο ποσοστό 18-20% και φυσικά αμινοξέα
  • Είναι αγνό και άγευστο και δεν επηρεάζει την γεύση του τελικού προϊόντος
  • Έχει πολύ χαμηλή συγκέντρωση σε αλάτι
  • Αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών που βρίσκονται στο γάλα, στα αυγά και στη σόγια. Δεν περιέχει αλλεργιογόνα, δεν είναι γενετικά τροποποιημένο και δεν περιέχει λιπίδια
  • Είναι σε μορφή τζελ που το καθιστά εύκολο στην χρήση

Ενδεικτικά η διαδικασία παραγωγής:Ενδεικτικά η διαδικασία παραγωγής:

Αρχικά, το αίμα συλλέγεται με την χρήση ειδικών βελονών και αποθηκεύεται σε σακούλες μίας χρήσης, με τρόπο που μηδενίζει κάθε πιθανότητα μολύνσεως. Κάθε σάκος αντιστοιχεί σε ένα μόνο ζώο ώστε να είναι ανιχνεύσιμη η προέλευσή του. Στη συνέχεια, με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης διαχωρίζεται το πλάσμα από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Τέλος, γίνεται η συγκέντρωση του πλάσματος μετά από υπερδιήθηση και το προϊόν ψύχεται στους 4 oC ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά. Αποθηκεύεται και είναι έτοιμο προς χρήση.

Δελτίο Τύπου στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Δελτίο Τύπου στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL τεύχος #12

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL τεύχος #12

Συνέντευξη MEAT NEWS Denis Foucher 2013

2015a

Συνέντευξη MEAT NEWS 2015

2015a

Συνέντευξη MEAT PLACE 2015

2015a

Συνέντευξη MEAT PLACE 2014

2015a

Συνέντευξη MEAT PLACE 2013

2015a

Συνέντευξη MEAT PLACE 2011

2015a

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.