ΑΡΓΥΡΙΟΥ Γ.Ν. Ι.Κ.Ε.

Εταιρικά Νέα

Έκθεση FOODEXPO 2019

Καταχώρηση στο περιοδικό “ΨΗΤΟ”, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019

Συνέντευξη MEAT PLACE 2018

COOPERL ARC ATLANTIQUE - O μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ (Frozen Ultrafiltrated Plasma)

Εξάγεται από το αίμα των χοιρινών μετά τη σφαγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, για την παραγωγή προϊόντων όπως σαλάμι, ζαμπόν, λουκάνικα, κονσέρβες κ.α.

Δελτίο Τύπου στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL τεύχος #12

Συνέντευξη MEAT NEWS Denis Foucher 2013

Συνέντευξη MEAT NEWS 2015

Συνέντευξη MEAT PLACE 2015

Συνέντευξη MEAT PLACE 2014

Συνέντευξη MEAT PLACE 2013

Συνέντευξη MEAT PLACE 2011

Μέλος της

PEEAK70TUV 2015

Επικοινωνία

  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 4,
    Ελληνικό 167 77
  • +30 2103218907
  • +30 2103247270
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 4,
    Ελληνικό 167 77
  • +30 2103247270
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.