Skip to main content

ΑΡΓΥΡΙΟΥ Γ.Ν. Ι.Κ.Ε.

Εταιρικά Νέα

Συνέντευξη στο Meat News από τον Γιώργο Αργυρίου

Δειίτε την συνέντευξη του Γιώργου Αργυρίου στο Meat News σχετικά με την διαμόρφωση της Ελληνικής αγοράς στον κλάδο του κρεάτος τον τελευταίο καιρό.

ECOFROST ΨΗΤΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Δείτε την καταχώρηση της Ecofrost στο περιοδικό "ΨΗΤΟ".

ECOFROST ΨΗΤΟ ΜΑΙΟΣ 2021

Δείτε την καταχώρηση της Ecofrost στο περιοδικό "ΨΗΤΟ".

ECOFROST ΨΗΤΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Δείτε την καταχώρηση της Ecofrost στο περιοδικό "ΨΗΤΟ".

Premium Κρέατα, Καταχώρηση στο THE GRIIL Δεκέμβριος 2019

Super crunchy πατάτες από την Ecofrost | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | ECOFROST

Η Ecofrost, ταχύτατα αναπτυσσόμενη βέλγικη εταιρία με έδρα το Peruwelz από την ίδρυσή της το 2003 συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας και να καινοτομεί. Πιστή, λοιπόν, στις αρχές της ακόμη μια φορά υπόσχεται γεύση υψηλών προδιαγραφών με το νέο της προϊόν.

AACo Wagyu | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat

Beyond Meat Greece | ΑΡΓΥΡΙΟΥ | Zandbergen World’s Finest Meat

Συνέντευξη MEAT NEWS 2019

Έκθεση FOODEXPO 2019

Καταχώρηση στο περιοδικό “ΨΗΤΟ”, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2019

Συνέντευξη MEAT PLACE 2018

COOPERL ARC ATLANTIQUE - O μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ (Frozen Ultrafiltrated Plasma)

Εξάγεται από το αίμα των χοιρινών μετά τη σφαγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, για την παραγωγή προϊόντων όπως σαλάμι, ζαμπόν, λουκάνικα, κονσέρβες κ.α.

Δελτίο Τύπου στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT PLACE”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό “MEAT NEWS”, Δεκέμβριος 2017

Καταχώρηση στο περιοδικό THE GRILL τεύχος #12

Συνέντευξη MEAT NEWS Denis Foucher 2013