DIERICKX N.V.

Βοδινά Βελγίου

Ευελιξία 4ης γενεάς

DIERICKXΗ εταιρία της οικογένειας DIERICKX NV βρίσκεται σήμερα στην τέταρτη γενιά. Η παραγωγή της εταιρείας επικεντρώνεται στην κοπή και συσκευασία βόειου κρέατος, ως πρώτης ύλης για τη δημιουργία των τελικών προϊόντων. Η εταιρία ανταποκρίνεται με ευελιξία στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της. Από το 1997 εφαρμόζεται το σύστημα ελέγχου ποιότητας HACCP, ενώ  από τον Αύγουστο 2015 η εταιρία απέκτησε το επίπεδο Α του Global Red Meat Standard, αναγνωρισμένου από την GFSI (Global Food Safety Initiative).

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν από την ομάδα HACCP της εταιρίας με την ενίσχυση εξωτερικών συμβούλων και ελέγχων από οργανισμούς όπως η AFSCA και η ΑΙΒ-Vinçotte.

Κατάλογος

Οργανόγραμμα:

NICOLE DIERICKX

NICOLE DIERICKX

Διεύθυνση
Υπεύθυνη διοίκησης
Υπεύθυνη λογιστηρίου
Ομάδα HACCP
PETER DIERICKX

PETER DIERICKX

Διεύθυνση
Υπεύθυνος αγοράς πρώτης ύλης
Υπεύθυνος πωλήσεων
Υπεύθυνος παραγωγής
Ομάδα HACCP
SANDRA DIERICKX

SANDRA DIERICKX

Διεύθυνση
Υπεύθυνη παραγωγής
Υπεύθυνη αποθήκης
Υπεύθυνη Logistics- μεταφορών
Υπεύθυνη ποιότητας
Ομάδα HACCP
CARINE BLOMME

CARINE BLOMME

Υπεύθυνη τεχνικών υπηρεσιών
Υπεύθυνη Logistics- μεταφορών
Αναπληρώτρια υπεύθυνη διοίκησης
Ομάδα HACCP

el gr en fr fr