ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ COOPERL, FRECARN, WIJNEN

 • COOPERL

  COOPERL

  Xοιρινά Γαλλίας

  Με 7.000 εργαζόμενους και παραγωγή 450.000 τόνων χοιρινών ετησίως, ο Cooperl Arc Atlantique αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο παραγωγής χοιρινών της Γαλλίας και μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη.

  Ελέγχει όλα τα στάδια της παραγωγής, από την κατασκευή των κτηνοτροφικών μονάδων, τη διατροφή, την υγεία και τις συνθήκες εκτροφής των ζώων, τη σφαγή, την κοπή και την επεξεργασία του κρέατος ώστε να παρέχει ένα πλήρες σύστημα ελέγχου και να μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα, την ασφάλεια και την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων του.

  Η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει του επιτρέπουν να εξάγει τα προϊόντα του διεθνώς σε περισσότερες από 50 χώρες. Ενδεικτικά εξάγει ετησίως 165.000 τόνους χοιρινών.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος

 • FRECARN

  FRECARN

  Xοιρινά Ισπανίας

  Με παρουσία στην αγορά που μετρά περισσότερα από πενήντα χρόνια, αποτελεί κομμάτι ενός μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων με δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα παραγωγής κρέατος.

  Αυτό επιτρέπει στη Frecarn να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο κατά τη διαδικασία της επιλογής, σφαγής των ζώων, τεμαχισμού αλλά και τελικής συσκευασίας των προϊόντων. Έχοντας άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών.

  Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια η Frecarn είναι κάτοχος του πιστοποιητικού Haccp έτσι ώστε να υπάρχει εξαιρετικός έλεγχος ποιότητας στις εγκαταστάσεις της. Όλες οι διαδικασίες ελέγχονται από επιτροπή ποιότητας σύμφωνα με τις οδηγίες του BRC το οποίο και εισήγαγε η εταιρία από το 2010.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος 1 Κατάλογος 2

 • WIJNEN

  WIJNEN

  Χοιρινά Ολλανδίας

  Από την ίδρυση του το 1978 ο Οίκος Wijnen αποτελεί μία μεγάλη δύναμη στην παραγωγή κρέατος με δυνατότητα παραγωγής 600 τόνους μπέικον, φιλέτο χοιρινό και κοτόπουλο την εβδομάδα.

  Πρόκειται για ιδιωτική επιχείρηση, μία από τις μεγαλύτερες στον τομέα της στην Ολλανδία, με δυναμικό 90 ατόμων.

  Η φιλική προς τους πελάτες πολιτική της εταιρίας, οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας των προϊόντων αλλά και η άμεση παράδοση καθιστούν την εταιρία μία από τις σημαντικότερες στην Ολλανδία αλλά και παγκοσμίως.

  Ιστοσελίδα

 • MACOBA

  MACOBA

  Xοιρινά Ισπανίας

  Η MACOBA, είναι ένα σφαγείο και εργαστήριο τεμαχισμού που βρίσκεται στην περιοχή Bages κοντά στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 και ξεκίνησε στον τομέα των συνεταιρισμών, ως το κορυφαίο σφαγείο των γεωργικών συνεταιρισμών της περιοχής. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χοιρινού κρέατος, αποστεωμένων, νωπών και κατεψυγμένων κομματιών.

  Η εταιρεία διαθέτει επί του παρόντος σύγχρονες και πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, με εβδομαδιαία παραγωγική ικανότητα 20.000 χοίρων.

  Η MACOBA βρίσκεται σήμερα σε διαδικασία ανάπτυξης και διεθνοποίησης, δουλεύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων αγορών, αφοσιωμένη πάντα σε ποιότητα και εξυπηρέτηση, εστιάζοντας στην οικοδόμηση της αφοσίωσης του πελάτη, σε συνδυασμό με την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

  Ιστοσελίδα

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.