ΝΩΠΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ELIVIA, MONTALBAN, SNS

 • ELIVIA

  ELIVIA

  Μοσχάρια Γαλλίας

  Η Elivia αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία κρέατος στη Γαλλία. Από το ξεκίνημα της το 1981 ως κομμάτι του ομίλου Soviba, έχει φτάσει πλέον να παράγει 150.000 τόνους μοσχαρίσιου, βοδινού, χοιρινού και αρνίσιου κρέατος ετησίως. Διαθέτοντας σφαγεία στις μεγαλύτερες πόλεις με παράδοση στο κρέας, όπως στο Le Lion d’Angers, Villers Bocage, Noeux les Mines, Mirecourt καταφέρνει να συγκεντρώνει ζώα υψηλής ποιότητας προσφέροντας έτσι εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

  Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της ιχνηλασιμότητας (traçabilités), διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Επιτρέπει έτσι στους συνεργάτες της να γνωρίζουν τη ράτσα, τον εκτροφέα, τον τόπο γέννησης και εκτροφής του κάθε ζώου.

  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γα την εξαγωγή, η Εlivia καταφέρνει να εξάγει 40.000 τόνους ετησίως κυρίως προς την Ευρώπη αλλά και τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Ασία. Έχοντας ως εφόδια την ποιότητα αλλά και την προσαρμογή στις εκάστοτε ανάγκες η Elivia εξελίσσεται προσφέροντας συνεχώς υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος

 • MONTALBAN

  MONTALBAN

  Μοσχάρια Ισπανίας

  Ο Ισπανικός όμιλος “GRUPO MONTALBAN” παρέχει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο μοσχαρίσιο κρέας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία και παράδοση στα βοοειδή, που εγγυάται την επιλογή των ζώων στην πηγή από ιδιόκτητες κτηνοτροφικές μονάδες και την προσεκτική διατροφή τους με ζωοτροφές παραγωγής τους, με αποτέλεσμα το κρέας να χαρακτηρίζεται από ομοιογένεια.

  Ο όμιλος ενσωματώνει σταδιακά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του, αναλαμβάνοντας ένα υψηλό επίπεδο ευθύνης στις δράσεις του. Ο στόχος του είναι να προσφέρει κρέας υψηλής ποιότητας, όσον αφορά στην εμφάνιση, το χρώμα, την τρυφερή και χυμώδη υφή. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας είναι μόνιμα προσανατολισμένη προς την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

  Κατάλογος 1 Κατάλογος 2 Κατάλογος 3 Κατάλογος 4

 • SNS

  SNS

  Νωπά & Κατεψυγµένα κρέατα Πολωνίας

  Η εταιρία SNS Foods ιδρύθηκε το 2005 στην Πολωνία και ειδικεύεται στο εμπόριο χοιρινού, μοσχαρίσιου κρέατος αλλά και πουλερικών.

  Πρόκειται για μία εταιρία με ευρεία γκάμα προϊόντων ακόμα και πέρα από κρέας όπως λαχανικά, φρούτα, ψάρια, γαλακτοκομικά κλπ. Ανάμεσα στους πελάτες της εταιρίας υπάρχουν μεγάλες εταιρίες επεξεργασίας τροφίμων, έμποροι χονδρικής αλλά και ο όμιλος επιχειρήσεων HORECA.

  Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία του, η εταιρία SNS Foods μπορεί να εγγυηθεί προϊόντα άριστης ποιότητας με παράδοση στις εγκαταστάσεις του εκάστοτε πελάτη.

  Ιστοσελίδα Κατάλογος Γενικά Κατάλογος Vegetables & Fruits

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.