• ZANDBERGEN

    ZANDBERGEN

    Νωπά - κατεψυγμένα κρέατα & κυνήγια από όλο τον κόσμο

    Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη διεθνή αγορά κρέατος με βάση της το Zoeterwoude της Ολλανδίας. Χάρη στο επιχειρηματικό πνεύμα και τη βαθιά γνώση της αγοράς, καταφέρνει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Zandbergen εξασφαλίζει στους πελάτες της υπηρεσίες από την αρχική αγορά του προϊόντος έως και τη παράδοση χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν οι ίδιοι με τις λεπτομέρειες της μεταφοράς και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες διατηρώντας ταυτόχρονα τον πλήρη έλεγχο για την ποιότητα των προϊόντων.

    Ο Οίκος Zandbergen προμηθεύεται κρέας από τις Η.Π.Α., την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, την Ταϋλάνδη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Εισάγει μοσχαρίσιο κρέας, αρνίσιο, βοδινό, χοιρινό αλλά και πουλερικά από τις προαναφερθείσες χώρες και τα εξάγει σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Κάποιες από τις ιδιαίτερα γνωστές μάρκες που διαχειρίζεται η εταιρία:

    • The Frozen Butcher
    • World's Finest: The brand for high quality meat
    • Tyson's IBP: The unique flavour of U.S. beef
    • AAco's 1824: Premium beef from Australia
    • El Rancho & San Alberto: Grainfed beef from Uruguay
    • Beyond Meat The Beyond Burger(Plant based burger patties)

    Ιστοσελίδα The Frozen Butcher World’s Finest Poultry Beyond Burger AACo

  • IBP

    IBP

    U.S. BEEF

    Το αμερικανικό μοσχαρίσιο κρέας προέρχεται αοό μοσχάρια ελεύθερης βοσκής, η εκτροφή των οποίων ολοκληρώνεται με μία ισορροπημένη διατροφή σιτηρών. Τα μοσχάρια, το κρέας των οποίων προορίζεται για την εξαγωγή στην Ε.Ε., εκτρέφονται για τουλάχιστον 100 ημέρες με σιτηρά.

    Το αμερικανικό μοσχαρίσιο κρέας είναι φημισμένο για την τρυφερότητα και τη γεύση του

    Το υψηλό επίπεδο ποιότητας του αμερικανικού μοσχαρίσιου κρέατος είναι αποτέλεσμα εντατικών ερευνών στον τομέα εκτροφής βοοειδών. Η εκτροφή επιλεγμένων βοοειδών εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα.

    Υφή ινών- ένα σημάδι ποιότητας

    Η υφή των ινών, δηλ. το ενδομυικό λίπος στο άπαχο κρέας, χαρακτηρίζει την ποιότητα του κρέατος. Η υφή των ινών βελτιώνει τη γευστικότητα και καθιστά το κρέας πιο τρυφερό, ζουμερό και αρωματικό. Οι λεπτές ίνες στο αμερικανικό μοσχαρίσιο κρέας είναι το αποτέλεσμα της εκτροφής με σιτηρά.

    Πλεονεκτήματα υγείας

    Το μοσχαρίσιο κρέας από τις ΗΠΑ αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα μιας ισορροπημένης διατροφής και προσφέρει στον οργανισμό πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεϊνες, σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Β.

    Το αμερικανικό μοσχαρίσιο κρέας είναι ένα προϊόν ποιότητας 100% και πληροί όλους τους κανονισμούς της Ε.Ε.

    Το μοσχαρίσιο κρέας που εξάγεται στη Ε.Ε. θα πρέπει να προέρχεται από ζώα τα οποία δεν εκτρέφονται με ορμόνες ταχείας ανάπτυξης. Στην Ε.Ε. επιτρέπεται να εισαχθεί μόνο μοσχαρίσιο κρέας που προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται σύμφωνα με το πρόγραμμα NHTC (χωρίς ορμόνες).

    Ιστοσελίδα Κατάλογος

el gr en fr fr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.