ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία Γ.Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ IKE, η οποία δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού ειδών διατροφής, αναγνωρίζει τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών της και επιδιώκει να υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Για να διασφαλίσει την επίτευξη και διατήρηση των υψηλών της στόχων, έχει αναπτύξει μια πολιτική ποιότητας που στοχεύει στη διασφάλιση της ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ και την παροχή ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η Διεύθυνση διασφαλίζει ότι το όραμά μας, οι επιχειρησιακοί στόχοι και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας υποστηρίζονται από υψηλού επιπέδου ανθρώπινη και τεχνολογική υποδομή. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε καθολική δέσμευση των συνεργατών μας στην Ποιότητα και με την υποστήριξή τους αγωνιζόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και για την αναγνώριση στο χώρο ειδίκευσης μας. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η ταχύτητα, η ευελιξία και αξιοπιστία στην διεκπεραίωση των παραγγελιών, η υποστήριξη μετά την πώληση, είναι το επίκεντρο  των δραστηριοτήτων μας και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.Η Διεύθυνση διασφαλίζει ότι το όραμά μας, οι επιχειρησιακοί στόχοι και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας υποστηρίζονται από υψηλού επιπέδου ανθρώπινη και τεχνολογική υποδομή. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε καθολική δέσμευση των συνεργατών μας στην Ποιότητα και με την υποστήριξή τους αγωνιζόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και για την αναγνώριση στο χώρο ειδίκευσης μας. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η ταχύτητα, η ευελιξία και αξιοπιστία στην διεκπεραίωση των παραγγελιών, η υποστήριξη μετά την πώληση, είναι το επίκεντρο  των δραστηριοτήτων μας και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τους στρατηγικούς και λειτουργικούς στόχους της επιχείρησής μας. Οι κύριες δραστηριότητες και η δομή των διαδικασιών μας συνάδουν πάντοτε με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΝ ΙSO 9001:2015.

Αυτή η Πολιτική Ποιότητας είναι μία ενεργός και ιδιαίτερα ζωντανή διαδικασία. Υπόκειται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιθεωρήσεις προκειμένου να επιβεβαιώνεται η απόδοσή μας σε συνεχή βάση και  να υποβάλλονται προτάσεις για αλλαγή όπου χρειάζεται. Η συνεχής εκτίμηση του συστήματος είναι ένα μέτρο που εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες μας.

Μέλος της

PEEAK70TUV 2015

Επικοινωνία

 • Λεωφ. Βουλιαγμένης 4,
  Ελληνικό 167 77
 • +30 2103218907
 • +30 2103247270
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Λεωφ. Βουλιαγμένης 4,
  Ελληνικό 167 77
 • +30 2103247270
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebookInstagram